Vă rugăm așteptați. Produsul se adaugă în coș.
 
extra

Timp de livrare:

  • pizza:60min
  • preparate:60min

Concursuri Mamma Mia-Premii

prize_heading_title rules_heading_title winner_heading_title arhive_heading_title
Regulamentul Oficial al Campaniei
“ Ne vedem la Mamma Mia!”
 
 
SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI
 
Concursul este organizat şi desfăşurat de Mamma Mia ce aparţine companiei S.C. MAF FORCE S.R.L., cu sediul în Iaşi, Str. Căpşunilor, Nr. 1. Participanţii la concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile regulamentului oficial al acesteia. Regulamentul Oficial este întocmit şi făcut public prin vizitarea site-ului www.mammamia.ro, precum şi în locaţiile noastre. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunţul prealabil de prezentare a acestor modificări pe www.mammamia.ro.
Perioada de desfăşurare 15 octombrie 2010 – 15 februarie 2011
 
SECŢIUNEA 2. MECANISMUL CONCURSULUI
 
Participanţii la concurs trebuie să comande de minim 25 de lei din reţeaua Mamma Mia (Pizzeria, Terasă, Catering, livrări la domiciliu), să completeze talonul de participare la Campanie cu datele personale şi cu numărul notei de plată şi să introducă talonul în urna situată în interiorul Pizzeriei Mamma Mia (în spatele blocului Guliver). Pentru validarea premiului participanţii trebuie să păstreze notele de plată cu care au participat la campanie.
Concursul se va desfăşura astfel:
Se vor acorda premii zilnice şi premii săptămânale.
 
Marele Premiu – prin tragere la sorţi
 
Revelionul 2011 la Hotel Lacu Rosu, pentru 2 persoane. Cazare 2 nopti, pe data de 31 decembrie 2010 si 1 ianuarie 2011. Extragerea castigatorului are loc pe data de 22 decembrie 2010.
 
PREMII SĂPTĂMÂNALE – prin tragere la sorţi
 
- ÎN FIECARE SĂPTĂMÂNĂ se acordă 1 sejur de 3 zile pentru 2 persoane la Hotel Andy din Predeal. Beneficiati de mic dejun inclus. Extragerile se vor face duminica pe toată perioada desfăşurării campaniei.
- ÎN FIECARE SĂPTĂMÂNĂ se acordă 1 sejur de 3 zile pentru 2 persoane la Hotel Poiana Ursului din Poiana Brasov. Beneficiati de mic dejun inclus si o cina romantica. Extragerile se vor face duminica pe toată perioada desfăşurării campaniei.
- ÎN FIECARE SĂPTĂMÂNĂ se acordă 1 sejur de 3 zile pentru 2 persoane la Hotel Lacu Rosu. Beneficiati de mic dejun inclus. Extragerile se vor face duminica pe toată perioada desfăşurării campaniei.
 
 
PREMII ZILNICE – fără tragere la sorţi
 
- ZILNIC se oferă 5 vouchere a câte 3 şedinţe de solar la Centru Solar acordate zilnic clientelor care se află în Pizzeria Mamma Mia în momentul desfăşurării extragerilor.
- ZILNIC se oferă 2 vouchere a câte o oră, şedinţe la alegere (cursuri de pian, chitară, actorie) asigurate de Clubul Artelor.
 
DISCOUNT-uri oferite pe toată perioada desfăşurării campaniei
-       Fiind client Mamma Mia beneficiezi de un discount de 10% la solar dacă mergi cu broşura Mamma Mia la Centru Solar Body Line.
 
Numele câştigătorilor va fi publicat şi pe site-ul www.mammamia.ro în secţiunea concurs. Câştigătorii vor fi contactaţi telefonic şi/sau prin email pentru validarea premiului. În cazul în care acesta nu poate fi contactat, sau nu prezintă bonul de casă pentru revendicare, premiul se reportează pentru următoarea săptămână.
 
SECŢIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE
 
Concursul este deschis participării tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/reşedinţa în România, cu excepţia angajaţilor Mamma Mia, precum şi a membrilor familiilor acestora (copii, părinţi, soţ/soţie, fraţi) rude de gradul I.
 
SECŢIUNEA 4. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA ŞI PRIMIREA PREMIILOR
 
Toţi câştigătorii extraşi prin tragere la sorţi, conform celor menţionate în secţiunea 2, vor fi contactaţi conform informaţiilor furnizate de aceştia în formularul de participare la concurs (număr de telefon sau adresa de e-mail). De asemenea, numele lor va fi postat pe www.mammamia.ro în secţiunea Concurs/Câştigători. Dacă un câştigător a furnizat date de contact eronate sau nu a furnizat deloc date de contact şi nu poate fi contactat, i se va retrage premiul şi se va reporta pentru următoarele extrageri.
Cumpărătorii au obligaţia de a păstra nota de plată în baza cărora au primit taloanele cu care au participat la tombolă. Revendicarea premiului se poate face doar în baza talonului extras şi completat, însoţit de nota de plată aferentă acestuia.
Mamma Mia nu îşi asumă responsabilitatea pentru taloanele pierdute, ilizibile, incomplete, deteriorate, depuse în alte urne, sau aduse după data limită de depunere (15 februarie 2011, ora 12.00).
Fotocopiile sau reproducerile taloanelor nu sunt acceptate. Toate materialele rezultate în urma tombolei devin proprietatea Mamma Mia, cu toate drepturile aferente (prelucrare, publicare, utilizare informaţii conţinute).
Nu se acordă contravaloarea în bani a premiului/-iilor.
Premiile sunt nominale si netransmisibile.
 
SECŢIUNEA 5. RESPONSABILITATE
 
Prin participarea la concurs, toţi participanţii şi eventualii câştigători sunt de acord şi se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor cerinţelor şi condiţiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atrăgând răspunderea personală şi exclusivă a participanţilor şi eventualilor câstigători. Organizatorul nu are nicio obligaţie de a întreţine corespondenţa cu solicitanţii unor revendicări necâştigătoare ce apar ulterior acordării efective a premiilor, sau după termenul de revendicare a premiilor prevăzut în prezentul Regulament Oficial.
 
SECŢIUNEA 6. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE
 
S.C. MAF FORCE S.R.L. respectă şi protejează confidenţialitatea datelor dumneavoastră personale. Orice informaţie personală este prelucrată şi folosită conform politicii de confidenţialitate a datelor personale şi nu va fi folosită în niciun mod care contravine acestei politici.
Organizatorul se obligă de asemenea să respecte prevederile Legii nr. 677/2001, privind protecţia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, S.C. MAF FORCE S.R.L. se angajează să păstreze confidenţialitatea datelor personale ale participanţilor/câştigătorilor la prezentul concurs şi să le utilizeze conform legislaţiei în vigoare.
Prin simpla participare la concurs şi trimiterea datelor personale la Organizator, participanţii sunt de acord ca datele lor să intre în baza de date a Organizatorului, să fie prelucrate şi folosite în viitor de Organizator sau de persoane juridice autorizate de către acesta, pentru a informa participanţii cu privire la noi produse, oferte, promoţii, campanii publicitare şi de marketing. La cererea expresă, în scris, a participanţilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

Succes!
Echipa Mamma Mia
 

Copyright © 2005-2015 MAF FORCE S.R.L, CUI: 18261475, Reg.Com.: J22/6/2006, capital social: 5.000.000 lei, str. Căpșunilor nr.1 Iași