Regulament de desfasurare a Campaniei “Gustul Potrivit” MAMMA MIA

Art. 1 – Organizatorul

Organizatorul este compania S.C. Duk Food SRL cu sediul in Iași, Str. Căpșunilor nr. 1, nr. de inreg. la Registrul Comertului J22/6/2006, cod fiscal RO18261475.

Art. 2 – Participanti

Pentru campanie este eligibila orice persoana fizica, care achizitionează preparate din locatiile afiliate acestei campanii.

Art. 3 – Locatiile afiliate

In aceasta campanie sunt incluse toate preparatele comercializate de catre locatiile afiliate.

Lista locatiilor afiliate:

RESTAURANTUL MAMMA MIA din Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 4 (Gulliver) RESTAURANTUL MAMMA MIA din Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 10-12 (Casa Modei)

Pentru “Livrari la domiciliu” RESTAURANT LIVRĂRI CĂPȘUNILOR din Strada Căpșunilor nr. 1 (Catering)

Art. 4 – Durata

Perioada valabilitatii campaniei “Gustul Potrivit” MAMMA MIA este nelimitata.

Art. 5 – Conditii de validitate

Pentru a beneficia de campania “Gustul Potrivit” MAMMA MIA, participantul trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:

a)Participantul trebuie sa indeplineasca conditiile de la Art. 2

b)In cazul “Livrarilor la domiciliu” participantul este obligat sa sune în maxim 30 de minute de la primirea comenzii.

c)Participantul NU trebuie sa fi consumat mai mult de 10% din produsul comandat.

Art. 6 – Acordare

Clientului i se poate inlocui produsul fiind luat cel reclamat sau oferita contravaloarea preparatului. NU se aplica la produsele din tutun sau la bauturile alcoolice sau la orice fel de bautura.

Art. 7 – Protectia datelor personale

Organizatorul respectă şi protejează confidenţialitatea datelor dumneavoastră personale. Orice informaţie personală este prelucrată şi folosită conform politicii de confidenţialitate a datelor personale şi nu va fi folosită în nici un mod care contravine acestei politici.

Organizatorul se obligă de asemenea să respecte prevederile Legii nr. 677/2001, privind protecţia datelor personale stocate pe durata campaniei. Ca atare, Organizatorul se angajează să păstreze confidenţialitatea datelor personale ale participanţilor/clientilor la prezenta campanie şi să le utilizeze conform legislaţiei în vigoare.

Prin simpla participare la campanie şi trimiterea datelor personale la Organizator, participanţii sunt de acord ca datele lor să intre în baza de date a Organizatorului, să fie prelucrate şi folosite în viitor de Organizator sau de persoane juridice autorizate de către acesta, pentru a informa participanţii cu privire la noi produse, oferte, promoţii, campanii publicitare şi de marketing. La cererea expresă, în scris, a participanţilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

Art. 8 – Alte Clauze

S.C. Duk Food SRL isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata existentei campaniei “Gustul Potrivit” MAMMA MIA, fara o notificare prealabila. Varianta modificata va fi adusa la cunostinta clientilor prin afisare pe site-ul www.mammamia.ro, sectiunea Regulament de desfasurare a Campaniei “Gustul Potrivit” MAMMA MIA si prin newsletter.

Pentru orice alte informatii sau nelamuriri puteti sa ne contactati la adresa de e-mail comenzi@mammamia.ro

Prezentul Regulament este pus gratuit la dispozitia clientilor in toate locatiile afiliate precum si pe site-ul www.mammamia.ro, sectiunea Regulament de desfasurare a Campaniei “Gustul Potrivit” MAMMA MIA.