Bine ați venit la Mamma Mia

   Cu o experiență de peste 10 ani pe piața ieşeană, Mamma Mia este recunoscută printre consumatori pentru calitatea serviciilor şi profesionalismul de care dă dovadă.

      În prezent, Mamma Mia deține 3 locații, o unitate de catering/ banqueting şi două restaurante situate în centrul Iaşului.
      Unitatea de catering / banqueting deține o bucătărie de 300 mp, utilată la cele mai înalte standarde europene în domeniu, un laborator de cofetărie – patiserie și gelaterie și 35 de autoturisme destinate livrărilor. Astfel, Mamma Mia poate livra in cele mai bune condiții, în medie, 800 de comenzi și peste 2000 de porții pe zi. Timpul de livrare a unei comenzi este de maxim 50 de minute.
      Restaurantele au în comun o capacitate de 175 de locuri  la care se adaugă şi peste 230 de locuri la terasele deschise pe toată durata sezonului estival. Mamma Mia face faţă cu succes cererii în continuă creștere de pe piaţa ieşeană.

      Mamma Mia îşi propune să-i surprindă pe clienți cu preparatele sale delicioase.  Meniul conține peste 200 de preparate și este special gândit pentru a satisface cele mai variate gusturi. Atât preparatele tradiționale, cât și preparatele din bucătaria internațională (italiană, mexicană, indiană) aduc cu ușurință diversitatea în preferințele culinare ale clienților noștri. Aceștia pot savura preparatele alese în locațiile noastre, într-o ambianță plăcută și o atmosferă relaxantă.
      Mamma Mia își definește astfel misiunea, este orientată către întrecerea aşteptărilor clienţilor săi și investește permanent în instruirea personalului de pe toate nivelele ierarhice.

      Spațiul de servire este compartimentat astfel încât clienții să se poata bucura de calitatea produselor comandate. Salonul de nefumători,  aerul condiționat şi, mai ales, amabilitatea personalului, transformă o simplă masă într-o experiență culinară desăvârşită.

      Situată în B-dul Ştefan cel Mare şi Sfânt,  nr. 4, în spatele blocului Gulliver, Mamma Mia vine cu o ofertă bogată de pizza şi preparate, gătite din cele mai proaspete ingrediente, atent alese de către bucătari profesionişti.

      Promovată constant de calitatea produselor, seriozitatea staff-ului şi reacția promtă la cerințele pieții, Mamma Mia  vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi cu un departament specializat pentru office catering şi banqueting.

      Compania își propune să-și surprindă oaspeții cu rețetele sale, să le ofere meniuri dintre cele mai variate într-un ambient plăcut pentru ca ei să se simtă bine și să petreacă clipe minunate.

Restaurant

      Definindu-și astfel misiunea, compania este orientată către satisfacerea așteptărilor clienților săi, încercând în permanență să își perfecționeze modul de servire și serviciile pentru îndeplinirea obiectivelor propuse.

      Renumele actual l-a dobandit prin calitatea preparatelor şi diversitatea pe care o oferă. Respectul clienților a fost câştigat şi păstrat datorită profesionalismului de care dă dovadă, atenției în servire şi pasiunii depuse de bucătari în prepararea felurilor de mâncare şi, nu în ultimul rând, datorită prețurilor corecte pe care le practică.

Servicii oferite

      Mamma Mia deservește o gamă foarte largă de evenimente, de la relaxante petreceri în aer liber, până la seminarii şi congrese oficiale. Întotdeauna aceeaşi atitudine ireproşabilă, aceeaşi calitate incontestabilă. Mari sau mici, oficiale sau neoficiale, între prieteni sau cu superiori, evenimentele organizate sunt pe mâini bune alături de Mamma Mia.

      Alături de o mâncare proaspătă şi sănătoasă, Mamma Mia pune la dispoziția clienților săi o serie de produse auxiliare, menite să asigure reuşita evenimentului. Astfel, servirea este realizată de o echipă de oameni dinamici, atenți la cerințele oaspeților. Vesela şi tacâmurile pot fi comandate în vederea creării unei imagini unitare a evenimentului.