Ai intrat deja în programul nostru de fidelitate? Grozav! Ai un adevărat talent la a lua decizii. Dacă totuși mai stai pe gânduri, iată – pe scurt – cum funcționează totul. De îndată ce ai cardul de fidelitate Mamma Mia, te bucuri numai de beneficii:
 • aduni puncte cu fiecare comandă plasată în restaurantele Mamma Mia sau acasă – ai 10% din valoarea fiecărei note de plată înapoi pe card, în puncte de fidelitate. Nu te teme, calculul e ușor: 1 punct = 1 leu!
 • folosești punctele acumulate ca să plătești următoarele bunătăți pe care le comanzi când vii la noi.

 1. 1. primești TORT GRATUIT de ziua ta!

  - pentru fiecare fel principal pe care-l comanzi, îți oferim câte o felie de tort. De fapt, la mai mult de 7 feluri principale comandate, primești cadou un tort delicios din partea noastră, pe care să-l împarți cu toți prietenii. Și nouă ne plac surprizele, dar ca să iasă totul bine, te rugăm să ne anunți cu 24 de ore înainte dacă vrei să-ți îndulcim ziua.

 2. 2. mai mulți prieteni, mai multe puncte pentru tine!

  - ai un motiv în plus să te întâlnești cu foștii colegi sau să ieși cu prietenii de la muncă: convinge-i să comanzi tu și pentru ei și vei avea și mai multe puncte pentru tine!.

 3. 3. mai simplu nu se poate!

  - noi facem toate calculele și te ținem la curent cu situația contului tău după fiecare masă savurată de la Mamma Mia. Tu trebuie doar să aduci cardul – mai departe ne ocupăm noi.

 4. 4. fie, vrei și mai simplu de atât?

  - dacă ți-ai uitat cardul și ești deja pe drum, nu-ți face griji: acum ai la îndemână și aplicația Mamma Mia! Poți să descarci ultima versiune de pe Google Play / App Store.

 5. 5. mai multe șanse de câștig!

  - să recunoaștem: tuturor ne place să câștigăm, nu-i așa? Ei bine, noi îți oferim o ocazie în plus, astfel că poți participa la toate concursurile pe care le organizăm – și crede-ne, sunt multe! .

 6. 6. afli toate noutățile!

  - nu te vom aglomera cu e-mail-uri nesfârșite; dacă vrei să afli noile noastre surprize culinare sau viitoarele promoții, suntem doar la un e-mail distanță!

Sperăm că toate aceste avantaje sunt pe placul tău și te așteptăm cât de curând în vizită, să te bucuri de tot ce ți-am pregătit!